Rijschool Salie

Bel met ons

06-11417799
9,5 score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (106)
M

About Us

Lörem ipsum od ohet dilogi. Bell trabel, samuligt, ohöbel utom diska. Jinesade bel när feras redorade i belogi. FAR paratyp i muvåning, och pesask vyfisat. Viktiga poddradio har un mad och inde.
Get a Free Quote

CBR rijexamen

Praktijkexamen auto
Het verloop van het examen

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) rijexamen in Nederland is een belangrijke stap voor iedereen die een rijbewijs wil behalen. Het examen is ontworpen om te beoordelen of een kandidaat over voldoende kennis, vaardigheden en inzicht beschikt om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Tips voor leerlingen

Goede voorbereiding: Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent door voldoende rijlessen te nemen en vertrouwd te raken met het voertuig en de verkeersregels.

Rust en ontspanning: Probeer rustig en ontspannen naar het examen te gaan. Zenuwen kunnen je prestaties beïnvloeden.

Focus op veiligheid: Laat tijdens het examen zien dat je veilig en zelfverzekerd kunt rijden.

Op de dag van het examen meldt de kandidaat zich bij het CBR-examencentrum. Het examen begint met een controle van de identiteitspapieren en een ogentest. Daarna volgt een introductiegesprek waarbij de examinator uitlegt wat er van de kandidaat verwacht wordt.

Tijdens het rijexamen, dat ongeveer 35 minuten duurt, rijdt de kandidaat in een examenvoertuig (meestal de lesauto van de rijschool) onder toezicht van de examinator. De examinator geeft instructies over de route en let op verschillende aspecten van het rijgedrag, zoals het toepassen van verkeersregels, voertuigbeheersing en anticipatie op andere verkeersdeelnemers.

Ervaringen van onze klanten

Wat anderen zeggen over
Rijschool Salie

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autorijschool Salie. Salie bereidt je erg goed voor op de TTT en het praktijkexamen en hierdoor heb ik beide in een keer gehaald. Hele fijne en betrouwbare rijschool.

Puck Kuijpers

Een super leerzame en gezellige tijd gehad met Salie. Hij keek goed wat ik moeilijk vond en hij heeft mij geleerd niet meer onzeker te zijn in de auto met als resultaat in 1x geslaagd! Super fijn!

Laura Balkom

Ik heb mijn herexamen bij Salie gedaan en ik ben super tevreden. Hij heeft me mijn vertrouwen in mezelf teruggeven en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. De lessen waren erg leerzaam en ook gezellig.

Robin van Es

De regio's waar wij rijlessen geven

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Son en Breugel
Eindhoven
Nuenen
Best
Sint-Oedenrode

Bij Rijschool Salie krijg je altijd dezelfde rij-instructeur eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Leer veilig en verantwoord rijden bij ons!

Snel je rijbewijs halen bij rijschool Salie!

Bel met ons

06-11417799

Proefles aanvragen

Meld je snel aan