De rijschool van Son en Breugel, Eindhoven, Nuenen, Best en Nijnsel. 06-11417799

CBR rijexamen

Geslaagde leerlingen

Examengerichte rijlessen

%

Tevreden leerlingen

Jaar ervaring

Rijschool Salie regios

De regio's waar wij rijlessen geven

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Son en Breugel
Eindhoven
Nuenen
Best

Snel je rijbewijs halen bij autorijschool Salie!

Bij Rijschool Salie krijg je altijd dezelfde rij-instructeur eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Leer veilig en verantwoord rijden bij ons!

Hele fijne instructeur en snel geleerd, in 6 maanden alles gehaald!
Lisa Van der aa
Lisa Van der aa
14:49 13 Jul 23
Een super leerzame en gezellige tijd gehad met Salie. Hij keek goed wat ik moeilijk vond en hij heeft mij geleerd niet meer onzeker te zijn in de auto met als resultaat in 1x geslaagd! Super fijn!
Laura Balkom
Laura Balkom
08:36 10 Jul 23
Super fijne en persoonlijke aanpak. Tijdens mijn rijlessen werd er speciaal naar de angsten gekeken die ik had. Dat heeft me erg geholpen mijn rijbewijs binnen te halen!
maury senden
maury senden
09:23 20 Apr 23
Super fijne ervaring gehad met rijschool salie, weet wat je nodig hebt en altijd gezellig!
Lianne De munnik
Lianne De munnik
13:35 14 Dec 22
Ik heb mijn herexamen bij Salie gedaan en ik ben super tevreden. Hij heeft me mijn vertrouwen in mezelf teruggeven en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. De lessen waren erg leerzaam en ook gezellig.
Robin van Es
Robin van Es
15:19 06 Dec 22
Hele fijne rijschool! Wordt alle aandacht in jou gestopt. Er wordt juist ingeschat hoeveel lessen je nodig hebt. Salie is een vriendelijke en gezellige rij instructeur!
Juul van den Bungelaar
Juul van den Bungelaar
09:06 31 Oct 22
Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autorijschool Salie. Salie bereidt je erg goed voor op de TTT en het praktijkexamen en hierdoor heb ik beide in een keer gehaald. Het is een hele fijne en betrouwbare rijschool. Verder is de communicatie heel goed en is er veel flexibiliteit bij het plannen van de rijlessen. Ook voelde ik me erg op mijn gemak in de auto. Bedankt Salie!
Puck Kuijpers
Puck Kuijpers
18:41 09 Sep 22
Kon snel op examen en was goede en duidelijk uit leg
Jouke van den Bersselaar
Jouke van den Bersselaar
14:00 19 Jul 22
Fijne tijd gehad achter het stuur met Meneer Salie! Wat draagt deze man een rust bij zich! Hele fijne rijinstructeur en zeker een aanrader!
Bram Schoenmakers
Bram Schoenmakers
10:22 07 Jul 22
Super fijne en gezellige lessen gehad, en in 1 keer geslaagd!
Nicki Thomassen
Nicki Thomassen
11:56 11 May 22
Ondanks Corona toch mijn TTT én praktijkexamen in één keer gehaald. Dankzij de hulp en het vertrouwen van rijschool Salie!Salie kan goed omgaan met (faal)angst. Super fijn voor leerlingen met wat minder (zelf)vertrouwen.
Nikki
Nikki
18:22 11 Apr 22
Super fijne rijschool. Probeert altijd een plekje vrij te maken mocht dit nodig zijn. Ook zorgt hij er voor dat je er echt klaar voor bent als je op praktijk gaat. Bedankt Salie!
Mees
Mees
17:58 03 Mar 22
Overgestapt naar rijschool Salie een van de beste keuzes die ik kon maken.Salie is erg sociaal en past zijn manier van les geven echt aan op de leerling.Ik heb altijd plezier gehad tijdens mijn lessen. Bedankt Salie!
jaimy jungnickl
jaimy jungnickl
13:32 26 Jan 22
Hele fijne en betrouwbare rijschool. Ik voelde mij erg op mijn gemak in de auto, vanaf de eerste proefles werd mij duidelijk dat hij jou eerst zelf laat ontdekken hoe ver je durft te rijden en wat je kan. Vanaf daar heb ik begeleiding gekregen die erg goed paste bij mijn manier van leren. Ik ben erg tevreden met het behalen van mijn rijbewijs bij rijschool Salie.
Megan Hopkins
Megan Hopkins
18:53 15 Nov 21
Ik vind Salie een fijne man die de rust goed kan houden. Ik kan het iedereen aanraden. De eerste keer geslaagd!!! Dank je wel Salie!!!
Jill _.V
Jill _.V
09:52 29 Oct 21
Top rijschool! Ik ben overgestapt vanuit een andere rijschool en ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Uitstekende instructeurs die de volle aandacht aan je besteden en je stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Bedankt voor de leuke en vooral leerzame tijd! 👍🏻
Nassira F
Nassira F
14:31 07 Oct 21
Fijne en aardige instructeurs die weten wat je nodig hebt.
Simon Bilello
Simon Bilello
09:10 17 Aug 21
Echt een fantastische rijschool. Ik wou graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen en rijschool sali heeft er alles aan gedaan zodat het is gelukt. Ben echt super tevreden over de omgang van zaken. Echt een dikke aanrader sali doet wonderen.👍👍😮
RAPTOR GEN2
RAPTOR GEN2
22:36 14 Aug 21
Hele goede ervaring gehad met deze rijschool! Via via terecht gekomen en de goede verhalen werden helemaal waar gemaakt. Fijne, duidelijke instructeurs. Door de juiste begeleiding werd mijn onzekerheid rondom het rijden al snel weg genomen. Ik vond het iedere les weer leerzaam en oprecht leuk!Heel dankbaar!
Jilke vd. Ven
Jilke vd. Ven
07:30 21 Jul 21
Super fijne rijschool, echt een aanrader!Alles wordt duidelijk uitgelegd en er word altijd een gezellig praatje gemaakt tijdens de rijlessen.Er wordt goed ingeschat hoe veel rijlessen je nodig hebt, kortom een super ervaring!😊
Vera Luijten
Vera Luijten
11:09 12 Jul 21
Beide rijinstructeurs zijn fijn in omgang en hebben een verwelkomende/toegankelijke sfeer. Communicatie heb ik erg goed ervaren. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. Keuzestress..? Niet nodig!
Kisha Wong-Chung
Kisha Wong-Chung
15:02 21 Jun 21
Ik heb de lessen altijd als heel prettig en persoonlijk ervaren. Fijne manier van les geven waardoor ik snel zeker werd van wat ik aan het doen was en altijd een gezellig gesprek tijdens het rijden! Bedankt voor alle lessen!!
Lotte Hendrickx
Lotte Hendrickx
14:40 07 May 21
Goede rijschool, raad ik zeer aan.Je wordt goed begeleid, fijne lessen.En in een keer geslaagd.
Tong Sheng
Tong Sheng
10:48 21 Apr 21
Erg fijne rijlessen gehad. Goede tips na de rijles en gezellige gesprekken tijdens. Erg fijn om naast Salie in de auto te zitten. In een keer geslaagd na 35 uur (met 2 lockdowns ertussen). Salie gaf me altijd vertrouwen.
Fee van den Brekel
Fee van den Brekel
15:42 19 Apr 21
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij Salie! Altijd goede gesprekken in de auto en hij geeft op een hele fijne manier les. Gewoon op de manier hoe jij het fijnste vindt. Zeker aan te raden!
Emily
Emily
13:56 19 Apr 21
Heb hier met goede ervaring gelest. Altijd super gezellig tijdens de lessen. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen. Hun stralen veel rust uit waardoor je dat ook gaat toepassen tijdens het rijden. Alles in 1x gehaald. Salie en Saida heel erg bedankt.
Denzel van Knegsel
Denzel van Knegsel
15:55 15 Apr 21
Onze zoon Seb heeft in 35 lessen in één keer zijn rijbewijs gehaald. Salie kwam altijd zijn afspraken na. Super fijne begeleiding en vooral meedenkend. Ik raad hem zeker aan!
Jeroen Pruissen
Jeroen Pruissen
15:03 15 Apr 21
Ik heb het rijlessen bij Salie heel goed ervaren. Super fijne en gezellige lessen gehad. Ook is alle communicatie goed verlopen, fijn om gewoon te kunnen appen of bellen als dat nodig is. Alles in 1x behaald, super tof. Bedankt Salie!😁
Nikki Meulendijk
Nikki Meulendijk
20:47 23 Mar 21
Met plezier denk ik terug aan de rijlessen bij Salie, bij wie ik me zeer op mijn gemak heb gevoeld door de rustige en fijne aanpak!
anouk van noorden
anouk van noorden
15:08 11 Dec 20
Heel goede en fijne rijschool, ik kan het iedereen aanraden! De opbouw van de lessen is fijn en Salie weet precies wanneer je aan een volgende stap toe bent. Ook de paar lessen bij Salies collega Saida waren goed en gezellig. Beiden weten er goed mee om te gaan als je wat onzeker of faalangstig bent. Daarnaast is de rijschool flexibel in het maken van afspraken en de communicatie goed.Heel erg bedankt, vandaag gewoon in 1x geslaagd!
Anne
Anne
12:13 02 Dec 20
Geduldige en vriendelijke rij-instructeur. Goede lessen met duidelijke uitleg. Professionele rijschool verder. Zeker aan te raden!
fighthero22
fighthero22
16:43 01 Dec 20
Top rijschool! Na meerdere keren er een tijd uitgelegen te hebben toch in 1x keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Bedankt rijschool Salie
Kelly Kreijveld
Kelly Kreijveld
17:08 16 Oct 20
Ik kan iedereen deze rijschool aanraden! Na een tijdje gestopt te zijn met rijlessen wegens slechte ervaringen had ik toch de moed bijeengeraapt weer te gaan beginnen. Ik was hartstikke zenuwachtig, maar Salie kon hier super goed mee omgaan en heeft me het vertrouwen in mezelf op de weg helemaal teruggegeven. Voor de zekerheid hebben we samen gekozen voor een faalangstexamen en dat was een hele goede zet. Dit zorgde bij mij voor meer rust en mede hierdoor ben ik in een keer geslaagd. Terwijl ik achterin zat bij andere leerlingen viel het me op dat Salie goed door heeft hoe hij zijn les bij verschillende leerlingen op verschillende manieren kan aanpakken om het beste in die leerling naar boven te halen. Mijn eerste 750+ zelfstandige kilometers zitten er momenteel op, natuurlijk maak ik nog ooit foutjes, maar dan hoef ik maar even terug te denken aan mijn rijlessen en dan weet ik meteen hoe ik het moet oplossen. Heel erg bedankt Salie!
Cyrella Wendker
Cyrella Wendker
07:49 02 Oct 20
Een hele fijne rijschool! Voelde me erg op mijn gemak en in 1 keer geslaagd voor mijn rij-examen. Salie stelt je gerust, straalt vertrouwen uit en weet waar hij het over heeft, zeker een aanrader dus!
Loes Mischke
Loes Mischke
13:02 24 Aug 20
Top rijschool de rijinstructeur weet waar die het over heeft veel geleerd en vandaag voor de eerste keer geslaagd
Anasgaming
Anasgaming
11:30 10 Mar 20
Top leraar! Fijne lessen, en in een keer mn praktijk gehaald. Kan niet beter
Gijs
Gijs
13:32 30 Jan 20

Vraag vandaag een proefles aan!

Hoog slagingspercentage bij Autorijschool Salie! Let op: een proefles kost € 45,-

Rijschool Salie