Rijschool Salie

Bel met ons

06-11417799
9,5 score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (106)
M

About Us

Lörem ipsum od ohet dilogi. Bell trabel, samuligt, ohöbel utom diska. Jinesade bel när feras redorade i belogi. FAR paratyp i muvåning, och pesask vyfisat. Viktiga poddradio har un mad och inde.
Get a Free Quote

Faalangst

Gespecialiseerd in faalangst

Faalangst: hoe ga je ermee om?
Rijschool Salie is gespecialiseerd in leerlingen met faalangst. Bij faalangstige leerlingen passen we het programma nog wat extra aan de specifieke behoeften van de leerling aan. Hiermee worden leerlingen beter voorbereid op het examen en wordt de slagingskans verhoogd!

Omdat de instructeur een cursus faalangst heeft gevolgd, weet hij precies waar de valkuilen van een leerling kunnen liggen en hoe deze aan te pakken. Een voorbeeld van deze speciale aanpak is een aangepaste feedback aan het einde van de les.

De feedback focust op het positieve; en punten die wat minder waren, die worden benoemd als zijnde verbeterpunten en niet fouten.

Tips voor leerlingen

Ontspanningstechnieken: Het aanleren van ontspanningstechnieken kan helpen bij het beheersen van de angst. Technieken zoals diepe ademhalingsoefeningen of positieve visualisatie kunnen nuttig zijn.

Goede gommunicatie met de examinator: Een open communicatie met de examinator over de faalangst kan helpen. De examinator is er om te ondersteunen en kan aanpassingen doen om het examen soepeler te laten verlopen.

Meer tijd: Een belangrijk kenmerk van het faalangstexamen is de extra tijd die ervoor staat. Het examen duurt langer dan een standaard rijexamen, waardoor er meer ruimte is voor de kandidaat om te ontspannen en zich voor te bereiden.

Het faalangstexamen biedt een uitstekende mogelijkheid voor kandidaten om hun rijexamen in een ondersteunende en begripvolle omgeving af te leggen. Door extra tijd, pauzes en gespecialiseerde begeleiding wordt de kans op succes verhoogd, waardoor ook faalangstige kandidaten hun rijbewijs kunnen behalen.

Ervaringen van onze klanten

Wat anderen zeggen over
Rijschool Salie

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autorijschool Salie. Salie bereidt je erg goed voor op de TTT en het praktijkexamen en hierdoor heb ik beide in een keer gehaald. Hele fijne en betrouwbare rijschool.

Puck Kuijpers

Een super leerzame en gezellige tijd gehad met Salie. Hij keek goed wat ik moeilijk vond en hij heeft mij geleerd niet meer onzeker te zijn in de auto met als resultaat in 1x geslaagd! Super fijn!

Laura Balkom

Ik heb mijn herexamen bij Salie gedaan en ik ben super tevreden. Hij heeft me mijn vertrouwen in mezelf teruggeven en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. De lessen waren erg leerzaam en ook gezellig.

Robin van Es

De regio's waar wij rijlessen geven

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Son en Breugel
Eindhoven
Nuenen
Best
Sint-Oedenrode

Bij Rijschool Salie krijg je altijd dezelfde rij-instructeur eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Leer veilig en verantwoord rijden bij ons!

Snel je rijbewijs halen bij rijschool Salie!

Bel met ons

06-11417799

Proefles aanvragen

Meld je snel aan