Rijschool Salie

Bel met ons

06-11417799
9,5 score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (106)
M

About Us

Lörem ipsum od ohet dilogi. Bell trabel, samuligt, ohöbel utom diska. Jinesade bel när feras redorade i belogi. FAR paratyp i muvåning, och pesask vyfisat. Viktiga poddradio har un mad och inde.
Get a Free Quote

Over ons

Rijschool Salie
Rij-opleiding op maat
Snel je rijbewijs halen bij autorijschool Salie!
Rijschool Salie hanteert een persoonlijke aanpak en speelt in op leerniveaus, aandachtsbehoefte van de leerling en nog veel meer. We geloven niet in het tot op de letter volgen van instructieboekjes en passen ons aan elke leerling aan. Aan de hand van een proefles kunnen we zien hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Instructeur adviseert tijdens de les, wat het beste bij je leerproces past.

Begin al vanaf 16,5 jaar

Fors hoger slagingspercentage
Hoge kwaliteit van de rijopleiding
30 jaar ervaring
Betere voorbereiding
Inzicht in vorderingen

Bij onze rijschool krijg je altijd dezelfde instructeur. De instructeur heeft al 30 jaar ervaring in het vak. Hij doet zijn werk iedere dag met veel plezier. De instructeur heeft een cursus faalangst en een cursus NLP gevolgd, zodat hij een specifieke aanpak kan gebruiken bij faalangstige leerlingen en leerlingen mentaal kan coachen.

Vraag vandaag nog een proefles aan!

Ervaringen van onze klanten

Wat anderen zeggen over
Rijschool Salie

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autorijschool Salie. Salie bereidt je erg goed voor op de TTT en het praktijkexamen en hierdoor heb ik beide in een keer gehaald. Hele fijne en betrouwbare rijschool.

Puck Kuijpers

Een super leerzame en gezellige tijd gehad met Salie. Hij keek goed wat ik moeilijk vond en hij heeft mij geleerd niet meer onzeker te zijn in de auto met als resultaat in 1x geslaagd! Super fijn!

Laura Balkom

Ik heb mijn herexamen bij Salie gedaan en ik ben super tevreden. Hij heeft me mijn vertrouwen in mezelf teruggeven en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. De lessen waren erg leerzaam en ook gezellig.

Robin van Es

De regio's waar wij rijlessen geven

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Son en Breugel
Eindhoven
Nuenen
Best
Sint-Oedenrode

Bij Rijschool Salie krijg je altijd dezelfde rij-instructeur eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Leer veilig en verantwoord rijden bij ons!

Snel je rijbewijs halen bij rijschool Salie!

Bel met ons

06-11417799

Proefles aanvragen

Meld je snel aan