Rijschool marketing

Rijschool marketing

Autorijschool laten groeien

Marketing voor autorijscholen

Er bestaan veel goede rijinstructeurs en rijscholen, maar wat ze van elkaar onderscheidt zijn niet de lespakketten of lesauto’s die gebruikt worden maar de online rijschool marketing. De marketing voor rijscholen is een van de belangrijkste methodes om uw rijschool als bedrijf te laten groeien.

Zelfs met een klein budget en de goede tools en strategieën kun je meer potentiële klanten binnenhalen voor je rijschool. Je moet je altijd eerst afvragen wie je publiek is en vervolgens verder gaan met het bepalen van de beste strategie om bezoekers naar je rijschool website te leiden. Bekijk hier enkele marketingtips voor autorijscholen die je op weg helpen.

Ervaringen van onze klanten

Wat anderen zeggen over
Rijschool Salie

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autorijschool Salie. Salie bereidt je erg goed voor op de TTT en het praktijkexamen en hierdoor heb ik beide in een keer gehaald. Hele fijne en betrouwbare rijschool.

Puck Kuijpers

Een super leerzame en gezellige tijd gehad met Salie. Hij keek goed wat ik moeilijk vond en hij heeft mij geleerd niet meer onzeker te zijn in de auto met als resultaat in 1x geslaagd! Super fijn!

Laura Balkom

Ik heb mijn herexamen bij Salie gedaan en ik ben super tevreden. Hij heeft me mijn vertrouwen in mezelf teruggeven en ik ga nu met een goed gevoel de weg op. De lessen waren erg leerzaam en ook gezellig.

Robin van Es

De regio's waar wij rijlessen geven

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Son en Breugel
Eindhoven
Nuenen
Best
Sint-Oedenrode

Bij Rijschool Salie krijg je altijd dezelfde rij-instructeur eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Leer veilig en verantwoord rijden bij ons!

Snel je rijbewijs halen bij rijschool Salie!

Bel met ons

06-11417799

Proefles aanvragen

Meld je snel aan